A tegnapi napon találkoztam a következő jelenséggel, amit volt szerencsém lefotózni.

A lényeg, azt hiszem, remekül látszik. A zokni-szandál kombináció még hagyján, sőt, ha úgy vesszük, emberünk még ennek egy enyhébb verzióját vetette be, hiszen nem az NDK-s hagyományokra épülő, fehér, teniszütős zoknival vette fel a lábbelit, hanem egy sötét párat húzott a lábára. Az igazi különlegesség az olívzöld munkásnadrág legalján díszeleg, hiszen, mint látható, emberünk a nadrág szárait egy-egy kék színű, műanyag ruhacsipesszel fogta össze! Na, erre vajon mi lehet a magyarázat?
1. Emberünk nagyon sietett, csak lekapta a ruhaszárítóról a kőműves pantallót és nem vette észre, hogy a két csipesz a ruhadarab szárán maradt.
2. A magyar Batmannel van dolgunk, aki fejjel lefelé lógva alszik, csak ezúttal véletlenül magán felejtette a hálócsipkáit.
3. Az úriember valamelyik vezető divatcég egyik komoly ízlésmérnöke, és éppen a nyakkendőtű mintájára készülő nadrágszártű nevű találmány prototípusát teszteli. Figyelem! Lehet, hogy ideje ruhacsipeszbe fektetni a pénzünket?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapiember.blog.hu/api/trackback/id/tr783040982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2011.07.05. 10:33:57

Esetleg bringával jár hősünk, oszt megcsíptette a nadrágot, nehogy bekapja a lánc!?? :-D

- Rendi - 2011.07.05. 11:24:08

4. Az úriember kerékpárral közlekedik, és így nem akad be a nadrág a különböző kerékpár-egységekbe.

JaksaM · http://mindennapiember.blog.hu 2011.07.05. 11:59:21

@- Rendi -: Persze, jogos, de ez túl unalmas és egyértelmű lenne! A kék csipeszek mondjuk még így is viszik a pálmát.
süti beállítások módosítása